Veronicas Historia - Starkare psykiskt & fysiskt!

Det beste er att dere har hjulpet meg til å bli et sterkere menneske psykisk og fysisk med energi til alt jeg ønsker og vil her i verden!

Veronicas omdöme av FitByEngberg:

Rasmus og Susanne er veldig dedikerte og genuine PT/coacher som hver seg har mye, ulik kunnskap. Dette gjorde at de sammen skreddersydde et unikt kosthold og treningsprogram som passet MEG og ikke minst min hverdag.


Hele veien tok de utgangspunkt i hva JEG ønsket å få ut av treningen, hva mine drømmer og mål var, hva som var gjennomførbart i praksis, og satte opp en progresjon som jeg var bekvem med. 


De holder seg hele tiden oppdatert og er svært imøtekommende og løsningsorienterte hvis noe ikke skulle passe optimalt i programmene. De har også god kunnskap om skader og forebygging, og er svært kreative i skalering av øvelser.


Dette er motiverende mennesker, som både er enkle og morsomme å være med, ledes av og prate med. Man merker med en gang at de virkelig elsker jobben sin, og i tillegg er de så inspirerende og motiverende med alle eventyr de har vært på og skal på. 


Kjære Rasmus og Susanne, takk for at dere inspirerer, deler all deres kunnskap så raust, følger opp, veileder og har hjulpet meg til å bli et sterkere menneske psykisk og fysisk med energi til alt jeg ønsker og vil her i verden! Jeg kunne aldri klart det uten dere! Selv om du tror du ikke trenger det, trenger du en Rasmus og Susanne på veien mot dine mål!  

3 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon