Madelens Historia - Mer energi med små förändringar!

Updated: Oct 25, 2019

Jeg vet nå hva som skal til for å kunne gå ned i vekt og holde den stabil. Jeg har fått mye større kunnskap rundt mat og trening, og det har blitt tydelig for meg at jeg ønsker en sunn og aktiv livsstil!Vad har varit det bästa med FitByEngberg?

Først og fremst Rasmus og Susanne sin kunnskap rundt alt som har med en sunn livsstil å gjøre. De lever og ånder selv for et aktivt liv med riktig mat, og dette har gjorde at jeg har følt meg i trygge hender. De har påvirket meg til å i enda større grad ønsket å ville leve et sunt liv, og jeg har aldri tvilt på at de vil klare å hjelpe meg på veien dit.


Måten de har lagt opp matplanen på har fungert veldig bra med tanke på at det ikke alltid er jeg som lager maten, men samboeren min, og da er det bra at det er gjort på en så ”enkel” måte. Fint at man kan velge mellom flere alternativer innenfor hver kategori (protein, karbohydrater osv), så kan man spise mer variert. 


Vad är du mest nöjd över att ha förändrat?

Jeg gikk ned 6 kg men den største forandringen merket jeg på energinivået! 


Vad har du lärt dig?

Informasjon på hvordan jeg kan gjøre det ”lettest” mulig for meg selv har også kommet godt med på veien, da jeg har en tendens til å gjøre ting mer komplisert enn de trenger å være.

Hvor mye planlegging kan hjelpe på veien. Med en gang planleggingen svikter, så sviktet de gode rutinene man hadde innarbeidet. Forberedelser ved å lage klar lunsj på forhånd var alfa og omega for å kunne lykkes.


Skulle du rekommendera FitByEngberg till andra?

JA! Det som har utmerket seg med Rasmus og Susannes opplegg er at de alltid er ”til stede” for meg når jeg trenger hjelp eller veiledning. Hvis jeg sitter hjemme en kveld og er usikker på hva jeg skal spise dagen etter kan jeg skrive til dem, og få svar nesten med det samme.

Iblant er det noe spesielt jeg trengte hjelp med, andre ganger er det motivasjon til å fortsette med som svikter, eller jeg trenger trøst og oppmuntring hvis jeg har ”sprukket”. Spesielt det siste har vært viktig for meg under denne prosessen, da det kan være vanskelig å foreta livsstilsendringer uten å ha noen som kan heie på deg på sidelinjen, og ikke minst som forstår at det kan være tøft.


Takk for at dere lærte meg hvordan jeg kan leve litt sunnere og føle meg mye bedre i hverdagen!

UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon