Lisas historia - Tightare kropp, mer självkänsla & bättre humör!

Jag har fått in bättre rutiner. När jag tränade själv tidigare körde jag bara övningar som jag kände till. Nu har jag fått bättre variation på min träning och jag pushar mig själv mer.

Vad är du mest nöjd med efter din resa med FitByEngberg?

Min kropp/vikt. Jag tycker att jag ser lite mindre / tightare ut i kroppen. Också att jag kan se att jag fått muskler på några ställen som jag inte sett tidigare.


Självkänsla, jag märker att jag mår bättre när jag tränar regelbundet. Jag känner mig snyggare och starkare.


Humör, jag känner mig piggare och gladare. Jag ser fram emot att träna och mår bra efter ett träningspass.
Vad har du lärt dig?

Jag har fått många bra recept och tips på vad och hur jag ska äta. För även om jag vet på ett ungefär vad som är nyttigt/ onyttigt och bra eller dåligt att äta så är det lättare att hålla sig till det som är bra när man har en plan att följa. Och det har varit bra för mig att ha någon att fråga när det är något jag inte vet eller undrar över. Både gällande träning och kost.


Hade du rekommenderat FitByEngberg till andra?

Ja det hade jag absolut (och det har jag gjort)! Jag känner att ni har hjälpt mig! 

Jag har fått in bättre rutiner. Jag har en träningsplan som går igenom hela kroppen. När jag tränade själv tidigare körde jag bara övningar som jag kände till. Nu har jag fått bättre variation på min träning och jag är mycket tröttare efter ett träningspass. Jag pushar mig själv mer. Och för mig hjälper det att någon har "koll" på mig. Jag känner visst ansvar att gå till gymmet även om jag är trött.3 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon