Ingrids Historia - Starkare i kropp & sinne!

Det beste synes jeg er den mentale støtten jeg har fått når øktene har vært tunge og kroppen ikke har fungert. Det er lett å gi opp når hjernen vil, men kroppen ikke klarer mer.


Varför anlitande du FitByEngberg? Jeg har alltid vært en som har trent sporadisk. Ofte sluttet jeg fordi jeg ikke hadde en god treningsplan eller så noen resultater. Jeg hadde ikke kunnskapen og utholdenheten til å gjennomføre livsstilsendringene som jeg ønsket. Jeg måtte ha noen som kunne motivere meg og sette sammen en treningsplan tilpasset mine ønsker og behov.

Vem var du innan du påbörjade din förändring? Jeg var lite aktiv og ikke fornøyd med hvordan jeg så ut. Det var som om kroppen min holdt meg tilbake fysisk og psykisk. 

Vem är du idag? Det at jeg har blitt sterkere og gått ned i vekt har gjort at jeg har fått mer selvtillit og tror mer på meg selv. Nå føler jeg at kroppen passer til personligheten min og ikke holder meg tilbake.


Vad hos dig eller i ditt liv har förändrats mest? Kroppen min har forandret seg mest, den har blitt mye sterkere og strammere. Dette har også gjort at jeg føler meg bedre.

Hur har ditt tränings & kost-upplägg sett ut? Jeg har trent ca 1-3 ganger i uken. Vi begynte forsiktig siden jeg ikke hadde trent på flere år og økt intensiteten etter hvert. Det har ikke vært noen drastiske endringer i kostholdet. Jeg har kuttet ned på fett og karbohydrater, og spist mer grønnsaker. Kostholdsendringen har gått overraskende lett. 

Vad är du mest stolt över i din förändring?

Jeg er mest stolt over den styrken jeg har fått og at jeg endelig har klart å gjennomføre de endringene jeg hadde lyst til.

Hur mycket har du gått ner?

Jeg har gått ned 9 kilo.

Vad är det som varit bäst med att få coaching från FitByEngberg? Det å ha en som har mye kunnskap om trening og kosthold når man skal begynne å trene er fantastisk. Man lærer mye om riktig treningsteknikk og hvordan man burde spise for å nå sine mål. Det beste synes jeg er den mentale støtten jeg har fått når øktene har vært tunge og kroppen ikke har fungert. Det er lett å gi opp når hjernen vil, men kroppen ikke klarer mer.


Skulle du rekommendera FitByEngberg? Absolutt! Susanne er flink til å lytte til dine ønsker og behov, samtidig som hun motiverer og pusher deg til å strekke deg enda litt lenger. Hun er ikke en PT som bare sier spis sånn og gjør sånn, hun samarbeider med deg for at du skal nå dine mål.1 view
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon