Sandras historia - från rökande soffagris till hälsoinspiratör!

Updated: Oct 25, 2019

När Sandra kom till mig var hon helt ärligt en gammal kvinna rent fysiskt. Hennes kropp speglade inte hennes ålder och hon var trött, lat och till tider lite negativ. Med små insatser har Sandra idag blivit en helt ny tjej! Idag har hon energi, utstrålar glädje, självsäkerhet och har en stark kropp! Hennes mindset har förändrats, kanske till och med mer än hennes kropp!Sandra är numera den som inspirerar och leder sina kollegor till att träna regelbundet, välja bättre mat och cykla till jobb. En totalförändring med andra ord! 


Vem var du innan du påbörjade din förändring?

Jeg var en impulsiv, sjokolade elskende sofagris og tidligere også en røyker. Som liten sa mamma at jeg hadde en sjette sans for å finne godteri, og min samboer etter å ha bodd med meg i flere år er overbevist at alle kvinner har en egen smaksløk for sjokolade. En beskrivelse som passer meg ypperlig.

Ikke ta meg feil, som liten var jeg veldig sportslig, og jeg har aldri vært sykelig overvektig, men livsstilen for en overvektig og helsenedsettende fremtid lå i kortene. Og nå, med alder og en mer sittende jobb, begynte kiloene å legge seg på. Jeg trivdes ikke med min kropp og livsstil lenger.

Varför anlitande du en PT?

Jeg har prøvd flere ting på egen hånd, kutte i mengden med mat, spise litt sunnere, sykle til jobb, men alle planer, uansett hvor gode de var, så holdte de aldri mer enn ett par uker om gangen. Jeg ble like skuffet hver gang. Jeg trengte en til å holde meg i nakken, dytte meg i riktig retning og legge en plan som fungerer for meg, i min hverdag. Jeg ønsket å finne en balansert mat og treningsplan som jeg kunne følge i flere år. 


Hur har ditt upplägg med FitByEngberg sett ut?

Jeg har vært hos Susanne med 1 PT time i uken og 1 time med egentrening som hun har lagt opp med videoguide på min profil. Jeg har også fått kostholdsplan i appen. Og gode tips og råd i løpet av veien for hvordan å håndtere mine mat uvaner. Spørsmål får jeg raskt besvart i chat-funksjonen til appen.


Hur skulle du beskriva oss som coach?

Susanne er en dame som snakker om trening og helse med iver, motivasjon, glede og mye kunnskap. Det var smittsomt…. Som PT er hun forståelsesfull, støttende, samtidig som at hun pusher deg. Oppsummerende, så er hun hyggelig, samtidig som at hun virkelig ønsker at du skal oppnå dine mål.

Vad är det som varit bäst med att få coaching?

FitByEngberg har vist meg at vekta er ikke alt! Når vekta har stått stille (noe som ville ha demotivert meg før) har jeg fortsatt hatt fremgang i enten cm mål, på trening eller i fettprosent. Muskler veier mer enn fett, dette viste jeg fra før, men nå har jeg sett det! Det handler om hvordan kroppen min ser ut, hvordan kroppen føles og ikke minst hvordan jeg har det - ikke hvor mye jeg veier!


Är du nöjd med dina resultat så här långt?

Mitt hovedmål var å komme inn i min bunad igjen, det vil si, miste 10 kg! 

Mitt andre mål var å trene igjennom hele året, for å få rutine, og at trening skal bli en del av min vanlige hverdag. Begge målene har blitt nådd, med god margin! Tusen takk til dere!!


Vad är du mest stolt över i din förändring?

Jeg er mest stolt av det faktum at jeg i dag sykler til å jobb om sommeren, trener regelmessig 1-3 ganger i uken og spiser mer eller mindre sunn hver dag.


Skulle du rekommendera FitByEngberg till andra?

Ja! Ikke nøl med om du vil ha hjelp til å nyte kroppen din, få mer energi og bygge en sunn livsstil!

3 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon