Bildbomb - Se hur flera av våra kunders kroppar ändrats på vägen mot ett starkare liv!


Vi jobbar med att bygga starka, friska,normalviktiga kroppar fulla med energi! Men även om vårt fokus ligger på hur våra kunder mår på insidan, blir det naturligtvis också en tydligt ändring på utsidan. Därför lägger bli här upp en del bilder som visar vad man kan förvänta sig med oss som coacher. Bilderna visar en ärlig bild av vad som är möjligt att uppnå på några veckor eller månader med mindre koständringar och regelbunden träning. Och en ärlig bild av vad som är möjligt att bibehålla över tid.


Vi jobbar med bra, vanlig och god mat som mättar och ger näring. Våra kunder tränar från en till fem gånger per vecka och kombinerar styrketräning med kondition eller vardagsmotion. Vi tror inte på extrema dieter och hysteriska upplägg med träning varje dag. Inte om man vill bygga en hållbar kropp och livsstil som varar livet ut. Därför har vi inga bilder på fitness-modeller och efterbilder på människor i mycket låg fettprocent. Det är inte vår kundmassa, vi jobbar med vanliga människor. Människor som har ett liv och andra prioriteringar. Människor som önskar att leva hälsosamt och bygga sunda rutiner kring mat och träning som håller livet ut. Det är vi stolta över!


Vårt fokus är att bygga en kropp som är redo för livet, vad än DU önskar att uppleva eller uppnå. För några av våra kunder innebär det att orka leka med barnbarnen, vara på bättre humör, leva frisk länge, bestiga norska toppar på semestern, slippa smärtor i kroppen, må bättre, prestera på jobbet eller bara känna sig självsäker i sommarkläder.

Oavsett vad du önskar uppnå, brinner vi för att hjälpa dig att nå dit. Vi tycker att alla människor förtjänar en frisk, stark och energisk kropp som man trivs i!


Sänd oss en e-post om du vill veta mer om coaching med oss!

Starka hälsningar / Susanne & Rasmus Engberg

8 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon