May-Britts historia - ett helt nytt liv!

Updated: Oct 25, 2019

I dag vil jeg tørre si at jeg er en ganske så aktiv person. Jeg trener flere ganger i uken, følger programmene mine, er blid, glad, sterk og har et stort overskudd av energi! Jeg føler egentlig jeg er mer i balanse med meg selv og hvor jeg ønsker å være. Jeg sover bedre om nettene og jeg føler meg mer uthvilt dagen etterpå. Jeg spiser mat som er sunn og bra for meg og har mer energi å gi hele dagen!


Varför valde du att att starta upp med FitByEngerg?

Jeg valgte å bruke en PT fordi jeg trengte det ekstra sparket bak for å komme i gang. Planen var egentlig å benytte seg av PT for nettopp dette; å komme i gang, men jeg har hatt så stort utbytte at jeg har valgt å fortsette med det. 


Vem var du innan du startade din förändring?

Før jeg begynte på min forandring, var jeg egentlig en livsglad person. Jeg har alltid tenkt at "man får være som man er når man ikke er som man skal", og egentlig trivdes med meg selv. Jeg hadde så smått begynt å trene selv, men resultatene som kom, var små og ikke nødvendigvis de jeg egentlig ønsket. 


Vem är du idag?

I dag vil jeg tørre si at jeg er en ganske så aktiv person. Jeg trener flere ganger i uken, følger programmene og timene mine, jeg er blid, glad, sterk, har et stort overskudd av energi, er mer fokusert og langt mer bevisst over hva som er bra for kroppen og sinnet mitt og ikke. Jeg føler egentlig jeg er mer i balanse med meg selv og hvor jeg ønsker å være. 


Vad har förändrat sig mest i ditt liv?

Det som har forandret seg mest i livet mitt, er for det første at jeg spiser mer og sunnere. 

Nå spiser jeg mat som er sunn og bra for meg. Jeg spiser mye grønsaker, fisk og kjøtt, jeg spiser oftere, større porsjoner enn tidligere og jeg holder meg mett, og jeg har kuttet ut sigaretter.


Jeg sover bedre om nettene og jeg føler meg mer uthvilt dagen etterpå, og har mer energi å gi hele dagen.


Hele livsstilen min har egentlig forandret seg. Jeg tar beina fatt for å gå på butikken og trening, selv om det er kaldt eller regnet øser ned f eks. Før hadde jeg bare tatt bilen... 

Jeg har mao et helt annet liv enn før- DET har forandret seg mest!


Vad har FitByEngberg hjälp dig med?

FitByEngberg har hjulpet meg med flere ting. For det første har de gitt meg det sparket bak som jeg trengte. De har sørget for at jeg har kommet i gang via faste timer, egne programmer og god oppfølging. 


De har lært meg at trening er moro, de har hjulpet meg med å oppnå godt synlige resultater! Jeg passer nå klær jeg ikke har brukt på 10 år.


De har hjulpet meg med å trene riktig. Å lære hvordan øvelser skal gjøres for å unngå skader, er viktig for meg iom jeg allerede er full av gamle skader. Det er viktig for meg å ikke pådra meg flere. 


De har hjulpet meg med å bli sterkere og ikke minst strammere, som jeg ønsket når jeg kom til dem i utg pkt. 


De har hjulpet meg med kostholdet mitt. De har hjulpet meg å forstå hva kroppen min trenger for å fungere ordentlig. De har hjulpet meg å innse at å spise for lite ikke er bra. Dette har igjen medført at magen min fungerer mye bedre enn tidligere. Jeg har en god del matallergener / intoleranser, så jeg har ofte slitt med at jeg er oppblåst o.l. Dette har FitByEngberg tatt hensyn til, og nå fungerer dette mye bedre!


Sist men ikke minst; De har hjulpet meg dit at jeg føler meg bra med meg selv! 

Selv om jeg aldri har lidd under dårlig selvbilde, er det klart at jeg som alle andre hunkjønn har stått foran speilet og tenkt at det hadde jo vært kjekt å fjerne noen kilo og å stramme opp! Dette er jeg nå meget godt i gang med :)  

Hur har ditt upplägg sett ut? 

Jeg har fått egne program i fitbyengberg-appen slik at jeg har hatt mine egne program å trene i tillegg til at jeg har kunne bruke appen som treningsdagbok og loggføre alt jeg har gjort, løftet m. m. Det å kunne følge med på sin egen utvikling og logge alt man gjør fortløpende, har vært en motivasjon i seg selv for meg. 


Fra jeg startet medio februar 2017, har programmene utviklet seg i tillegg til at det har vært variasjon i hvor mange dager per uke jeg har skullet trene. 


Matplanen min har ikke vært detaljert. Jeg har fått stort rom til å velge selv hva jeg ville spise, men jeg har fått gode retningslinjer med tanke på f eks hvor mye fett jeg kan spise, hvor mye proteiner jeg bør innta per måltid, hvilke kilder til proteiner jeg bør spise, hvilke kilder til fiber, vitaminer, mineraler m.m. 


Jeg har gradvis gått over til å spise ordentlig måltider bestående av ordentlig mat, og mindre av enkle erstatninger. I starten hørtes det helt grusomt ut å skulle spise kjøtt og grønsaker til frokost, nå gjør jeg det nesten hver eneste dag! 


Jeg har dessuten fått beholde kosemåltid, noe som jeg har sett at jeg trenger for å kunne holde meg til planen. Jeg har fått oppskrifter på sauser og dressinger med lite kalorier, jeg har fått oppskrifter på is og gode tips om hva man kan innta som et kosemåltid uten at det egentlig regnes som det.... Jeg har mao hatt god hjelp og gode retningslinjer å forholde meg til. 


Är du nöjd med tjänsten? Jeg er kjempe !!! Fornøyd med mine resultater så langt. 

Når jeg henvendte meg i første omgang, var målet mitt å få hjelp til å komme i gang. Få litt input på hva jeg burde trene og hvordan jeg event burde gjøre det. Jeg kom dit med et ønske om å gå ned i vekt og samtidig stramme opp, føle meg bedre! Alle mål ble oppnådd raskt! Raskere enn hva jeg hadde forventet og trodd var mulig. På kort tid var jeg der, og etterpå har bare ballen fortsatt å rulle. 


På under et år har jeg gått synlig ned i vekt, samtidig som jeg har blitt strammere og sterkere i kroppen, og jeg tenker fortsette. I'm in it for life! 


0 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon