Annas historia - från datanörd till träningsnörd!

Det som förändrats mest är min energinivå och min mentala hälsa! Jag orkar göra så mycket mer nu, och styrketräning är nästan som meditation för mig. Jag hade problem med ångest tidigare, och de försvinner helt när jag är aktiv.Varför anlitande du en PT?

När jag började träna gjorde jag vad jag tror många gör - börjar med allt det som känns lätt. Det innebar löpband, roddmaskiner och liknande. När jag kände att jag ville börja med styrka så började jag med youtubetutorials och prata med vänner som tränade, och en sak de alla sa var en stor del av motivationen till att skaffa en PT: Se till att du börjar rätt, annars kan du lätt skada dig själv. Jag hade inte tid, ork eller råd med att skada mig själv, så jag anlitade en PT för att hjälpa mig. Sedan insåg jag att det var en enorm hjälp med motivationen, och att hela tiden jobba mot nya mål och öka styrkan där jag var svag.


Vem var du innan du påbörjade din förändring?

Jag var en rätt vanlig datornörd, jobbade med IT och satt ner väldigt mycket.

Jag hade väldigt lite förståelse för varför jag var överviktig, när jag var ute med vänner så åt vi ungefär lika mycket, och jag trodde inte jag levde ett speciellt onyttigt liv. Jag brukade tycka att människor som gick i trappor var dumma - det krävdes ju mycket mindre energi att ta hissen :)


Vem är du idag?

Fortfarande en nörd, men nu också en fitnessnörd med mycket mer förståelse för hur min kropp fungerar. Jag försöker se till att min dag innehåller vardagsmotion, såsom att gå till jobbet istället för att ta bussen när jag har tid. Jag äter relativt nyttigt och har helt eliminerat tillsatt socker från min diet - det är enklare än man tror!


Vad hos dig eller i ditt liv har förändrats mest?

Min energinivå och min mentala hälsa! Jag orkar göra så mycket mer nu, och styrketräning är nästan som meditation för mig. Jag hade problem med ångest tidigare, och de försvinner helt när jag är aktiv. Det är svårt att stressa om saker i livet när man måste fokusera på att lyfta jättetunga saker!


Hur har FitByEngberg hjälp dig?

Den största hjälpen har varit med att se till att jag alltid har väldesignade träningsprogram som är specialanpassade för mina mål. Dessutom har det hjälpt mig att kunna se min förändring över tid, och det är alltid jättepeppande att se när jag klarar nya personbästa!


Vad är du mest stolt över i din förändring?

Min nyfunna styrka! Många av mina vänner har varit mer fokuserade på utseendeförändringen, men jag är personligen mest imponerad över alla häftiga saker min kropp kan göra nu som den aldrig kunde tidigare.Vad är det som varit bäst med att få coaching?

Att bli pushad, även när det är svårt! Det går inte att utvecklas ifall man inte försöker förbättra sig själv, och ibland är det svårt att hitta inspirationen själv. Då hjälper det att ha en coach som hjälper till :)


Hur skulle du beskriva oss som coach?

Glad, motiverande och med ändlöst tålamod! Verkligen intresserad av att få mig att uppnå mina mål, och att lära ut till mig precis som jag vill.


Är du nöjd med dina resultat så här långt?

Absolut - Finns alltid vägar att gå, men detta har varit en enormt positiv förändring i mitt liv.


Skulle du rekommendera FitByEngberg till andra?

Självklart - det är värt det tio gånger över!4 views
UMGÅS MED OSS
ÖVERSIKT
PRENUMERERA

Copyright © Fit By Engberg 2019 - All rights reserved

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss?

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon